BERITA BAIK!!!

Khamis, 17 November 2011

SK Saujana Impian 2-UPSR Result

Entry nie khas buat my beloved Nuraiman Nazmi (anak sedara saya).  Today, dia kena pegi sekolah ambil result UPSR.  Cool jer dia tapi tak sabar2 jugak tu nak tau result.  Biasalah semua yang ada pengalaman tentang nie dah tentu faham kan.


However, Congratulation from me "Your Mak Tam" kerana telah berjaya meraih 5A...ohh yeay....Thats good for you boleh jadi roll model kepada adik-adik yang lain. 


Wajah kerisauan sebelum dapat result!

Mama dia pun sama2 risau takut anak over confident

Wajah kerisauan ibubapa pelajar yang lain

Yes!!!Finally, got the result 5A beb



The actual RESULT

Kawan baik Aiman yang juga mendapat 5A.  
Tahniah Haziq...memang tak percaya dan tidak menyangkapun dengan keputusan yang diperolehi



Best friend forever...semua dapat 5A

36 student from SKSaujana Impian 2 yang dapat 5A

"Tahniah Hero sekolah", kata Guru Besar cemerlang


teman sekelas Aiman yang turut meraih 5A

Sekolah SK Saujana Impian 2

Kawan baik Aiman...meraikannya kejayaannya bersama datuk dan nenek kerana kedua orang tua berada di Kota Makkah 

Bersama Mama sahaja kerana Ayah Aiman sibuk dengan urusan perniagaannya

Yang comel nie...kena tanya Aiman sendiri siapa???
Juga mendapat 5A

Adik Aiman, Aina turut mengucapkan tahniah kepada abangnya

2 soldier n 1 chicken little yang turut happy dengan result yang diperolehi Aiman

Kepada pelajar-pelajar lain yang tidak mendapat 5A, jangan putus asa dan teruskan usaha untuk keputusan-keputusan yang akan datang.

Tiada ulasan:

Catat Komen